Novi singl i videospot: Vedran Mičetić – Još jednom (Remix)

Vedran Mičetić - Još jednom (Remix)

Riječki kantautor Vedran Mičetić predstavlja singl i videospot “Još jednom (Remix)”. Autor glazbe i teksta je Vedran Mičetić, za aranžman je zaslužan Olja Dešić, a analogni miks i mastering potpisuje Oliver Jovanović. Pjesma je snimana kroz tri godišnja doba i to na jednom mjestu – u studiju Maraton u Rijeci. Uz Vedrana, singl “Još jednom (Remix)” su snimili Marko Lazarić (bubnjevi), Olja Dešić (bas gitara, klavijature), Mario Šimunković (gitare) i Anamarija Martinčić (violina), a prateće vokale su pjevali Nera Mamić i Olja Dešić.

Vedran Mičetić kaže: “Pjesma je nastala u ljeto 2020. godine i imala je nekoliko različitih verzija. Zbog ritmičnosti smo se odlučili za verziju koja je upravo pred vama. Razni ritmovi i stilovi pjesme vode nas južnjačkim prostranstvima, koja su prepuna slika. Vjerujem da će pjesma u dugim ljetnim danima i noćima punim ljubavi naći put do srca i tamo ostati.”.

Glazbeni spot na poseban način, kroz slike, dočarava priču pjesme, a za taj uradak je zaslužan Robert Krančić. Fotografije je napravio Josip Čekada na raznim lokacijama u Rijeci u kasnim noćnim satima.

Vedran Mičetić iza sebe ima album „Odsjaj godina“ (2009.), na kojem su aranžmane potpisali Ivan Popeskić i Ivan Pešut, a brojni renomirani glazbenici su sudjelovali u snimanju: Henry Radanović, Tonči Grabušić, Branimir Gazdik, Lela Kaplowitz, Marina Perazić… 2016. godine započinje suradnju s Oljom Dešićem, koja je donijela singlove “Pamtim”, “Kad sve more prekrije (Poljubi me)” i “Piši ponekad (Remix)” te novi zvuk i novi smjer Vedranovih pjesama. Zaokret koji se dogodio nije slučajan, već prirodan slijed Vedrana i njegovog izričaja, koji savršeno odgovara njegovoj osobnosti, tekstovima i lirici, a krunu suradnje predstavlja aktualan singl  “Još jednom (Remix)”.

Sound Report foot
Treći svijet foot
Bez sluha foot
terapija_FOOT
soundgardina foot
drumtidam foot
classics foot