Novi singl i videospot: Vedran Mičetić – Piši ponekad (Remix)

Verdran Mičetić - Piši ponekad (Remix)

Riječki kantautor Vedran Mičetić predstavlja novi singl i videospot “Piši ponekad (Remix)”. Autor glazbe i teksta je Vedran Mičetić, za aranžman je zaslužan Olja Dešić, miks i mastering potpisuje Oliver Jovanović, glazbeni spot je snimio, montirao i režirao Marko Mrvoš, a za novu, remiks verziju pjesme se pridružio Robert Krančić, koji je grafički obradio video.

Vedran kaže: “Pjesma je nastala 21.2.2018. godine i odmah je uvrštena kao prioritet za studijsko snimanje. Bila je to moja druga suradnja s Oljom Dešićem, nakon pjesme “Pamtim”. Za razliku od “Pamtim” (koja je bila u drugačijem maniru s gudačima i akustičnom gitarom koju je svirao Elvis Stanić), pjesma “Piši ponekad” je u samom startu postavljena kao “bendovska”, u vrlo intimnoj atmosferi. Snimljena je na dvije lokacije; U studiju na Trsatu te studiju na Praputnjaku – jedan gradski, jedan “izvangradski” studio. Po prvi put sam surađivao s Markom Lazarićem (bubnjevi), Mariom Šimunkovićem (akustična i električna gitara) te s Anamariom Brižan i Natašom Tonković (prateći vokali). Pjesmu sam odlučio audio i vizualno “osvježiti”. Iz tog sam razloga po prvi puta surađivao s Oliverom Jovanovićem, koji radi isključivo analogne mikseve, a ujedno je napravio i mastering. Spot je snimljen u Rijeci na destinacijama Molo longo i plaži Pećine, snimanje je trajalo nekoliko dana pa se isprepliću dnevni i noćni kadrovi koji dočaravaju priču pjesme. Intenzivno radim na novim pjesmama, kako bih u novom periodu objavio novi studijski album.U nadolazećim danima će biti novih snimanja, kao i novih pjesama, koje će biti pripremane za neka nova druženja širokog spektra. Umjetnost otvara nova viđenja pa se prepustimo uživanju slušajući pjesmu “Piši ponekad””.

Vedran Mičetić iza sebe ima album „Odsjaj godina“ (2009.), na kojem su aranžmane potpisali Ivan Popeskić i Ivan Pešut, a brojni renomirani glazbenici su sudjelovali u snimanju: Henry Radanović, Tonči Grabušić, Branimir Gazdik, Lela Kaplowitz, Marina Perazić… 2016. godine započinje suradnju s Oljom Dešićem, koja je donijela singlove “Pamtim” i “Kad sve more prekrije (Poljubi me)” te novi zvuk i novi smjer Vedranovih pjesama. Zaokret koji se dogodio nije slučajan, već prirodan slijed Vedrana i njegovog izričaja, koji savršeno odgovara njegovoj osobnosti, tekstovima i lirici, a krunu suradnje predstavlja novi singl “Piši ponekad (Remix)”.

 

drumtidam foot
reggae foot
Hrvatske blues snage
terapija_FOOT
classics foot
Treći svijet foot
soundgardina foot