Novi singl i videospot: Zamba – Goin’ Wild

Zamba - Goin' Wild

Videospot “Goin’ Wild” možete pogledati OVDJE

Blues rock sastav Zamba predstavlja singl i videospot “Goin’ Wild”, drugi spot s hvaljenog albuma prvijenca “Home” (Spona, 2015.). Singl čvrstog i energičnog ritma te vrlo prepoznatljivog riffa na pomalo neobičan način govori o ljubavi, stvarajući poseban ugođaj i emotivni konflikt koji se provlači kroz čitavu pjesmu. Autor glazbe i teksta je Boris Dugi – Novački Zamba, a za glazbenu produkciju je zaslužan Dragutin Smokrović Smokva.

U režiji mladog umjetnika Leonarda Lesića snimljen je videospot koji izvrsno prati dinamiku i priču pjesme, a Zamba o pjesmi kaže: “Katkad u životu svakome dođe trenutak koji ga tjera na “Goin’ Wild””.

Sastav Zamba je pobjednik “5th Croatian Blues Challengea”, predstavljao je hrvatsku na najvećem svjetskom blues natjecanju “International Blues Challengeu” u Memphisu, a važno je istaknuti da ovog travnja Zamba putuje i na “6th European Blues Challenge” u talijansko mjesto Torrita di Siena u Toskani. Na najvećem europskom blues natjecateljskom festivalu nastupaju izvođači iz dvadeset i jedne zemlje, a Zamba je dobio čast zatvoriti natjecateljski dio programa i nastupiti posljednji, u subotu, 9. travnja.

soundgardina foot
Bez sluha foot
classics foot
Treći svijet foot
Hrvatske blues snage
terapija_FOOT
Sound Report foot