Novi singl i viseospot: Zoran Primjer – Agramer

Spona Vam s ponosom predstavlja novog izvođača na domaćoj rap sceni – Zorana Primjera! Zoranov debitantski singl je “Agramer” – inspirativna pjesma koja priča priču o svim stanovnicima grada, ali i onima koji će to postati, njihovoj i našoj ljubavi prema gradu u kojem živimo te želji da svojim angažmanom pripomognemo boljem životu cijelog kolektiva. Autor glazbe i aranžmana je Tomo Žaper, tekst je napisao Zoran Primjer, miks i mastering je napravio Hrvoje Golubić, a glazbenu produkciju potpisuje Tomo Žaper. Uz Zorana, u pjesmi su sudjelovali Marko Bregant (gitara), Gojko Tomljanović (orgulje) te Tomo Žaper (bas gitara, gitara, klavijature, bubnjevi + produkcija, programiranje).

U režiji Dinka Pasinija je na brojnim zagrebačkim lokacijama snimljen videospot, koji još jednom pokazuje ljepote Zoranovog najdražeg grada – Zagreba. Singl “Agramer” je uvod u EP naziva “Zagrebački ep”, a sastoji se od 5 pjesama koje su posvećene i bave se tematikom vezanom uz Grad Zagreb i njegove stanovnike. Misija EP-a je na urbano zanimljiv i edukativan način podijeliti ljubav prema Zagrebu sa svim istomišljenicima u gradu.

“Ideja za projekt nastala je spontano, nakon dugogodišnjih pokušaja da završim materijale za album koji želim objaviti, a koji još uvijek nisu ugledali svjetlo dana. S obzirom da redovito pišem pjesme i snimam demo verzije istih, dogodila se i serija pjesama o Zagrebu, koje sam odlučio objediniti na jednom mjestu – CD-u u obliku EP-a. Vjerujem da će to biti dobar uvod za predstavljanje sebe kao autora široj publici, prije nego što ranije spomenuti album dobije svoj fizički oblik. Isto tako, “Zagrebački ep” zamišljam kao dobar početak, ali i kao dodatni motiv za brži i kvalitetniji završetak već ranije snimanih materijala koje smatram cjelovitom osobnom ekspresijom.” – kaže Zoran Primjer.

Treći svijet foot
Sound Report foot
soundgardina foot
Bez sluha foot
classics foot
drumtidam foot
reggae foot