Novi singl: Ida Gamulin – Rastanak

Ida Gamulin - Rastanak

Profesorica Ida Gamulin, svjetski poznata solistica i profesorica klavira ovih dana snimila je jedinstvenu skladbu ,,Rastanak“ za klavir solo. Riječ je o skladbi koja je nastala kao spoj romantične i impresionističke glazbe s brojnim virtuoznim i dinamičkim teksturama. Pomalo slavenskoga kolorita, skladba obiluje romantičnim i nostalgičnim tonovima, koje profesorica Gamulin donosi s posebnim zanosom i senzibilitetom.


Profesorica Ida Gamulin od samih početaka solističke svirke nastupa na najprestižnijim svjetskim pozornicama u Europi, Aziji i u Sjedinjenim Američkim Državama. Dobitnica je brojnih priznanja i nagrada u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Dugogodišnja je profesorica klavira na Zagrebačkoj Muzičkoj Akademiji.

Autor skladbe je proslavljeni hrvatski skladatelj i glazbeni pedagog Dario Cebić, dok je skladbu snimio i studijski obradio Sandro Šekutor. Skladba je praizvedena u sklopu međunarodnog mješovitog natjecanja glazbenika ,,Bistrički zvukolik“.


Dario Cebić završio je doktorat iz kompozicije, poslijediplomski studij kompozicije te doktorat iz glazbenih znanosti. Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja, a 2020. godine dobio je nagradu Republike Hrvatske za pedagoški rad i kompoziciju. Dobitnik je 1. mjesta na najznačajnijim svjetskim natjecanjima, od kojih izdvajamo 1. mjesto u New Yorku, Parizu, Pragu, Beču, Lisabonu, Milanu i Kopenhagenu.

jazz foot
Bez sluha foot
reggae foot
Treći svijet foot
terapija_FOOT
Hrvatske blues snage
soundgardina foot