Novi singl: Lili Gee – Sama pod zvijezdama

Lili Gee - Sama pod zvijezdama

Zagrebačka pjevačica Lili Gee predstavlja pjesmu “Sama pod zvijezdama”, treći singl kojim najavljuje dugoočekivani debitantski album. Riječ je o vedroj, toploj i sunčanoj ljetnoj pjesmi ljubavne tematike. Glazbu i aranžman potpisuje Miroslav Odak, koji je s Lidijom Graovac napisao i tekst, glazbeni producent je Alen Šenkovski, pjesmu su snimili Jure Bura i Alen Šenkovski, a u režiji Željka Petreša je snimljen videospot.

“Spot je snimljen na ulicama Šibenika, mi smo bili ulični svirači koji su pjevali o ljubavi. Lili pleše sama jer joj se ljubav sakrila, a ona je traži polako, osluškuje je u morskim školjkama i travama dok pleše sama pod zvijezdama. Ova vesela pjesma natopljena je mirisom nadolazećeg ljeta i mora, ali i nade u pronalazak ljubavi u tom istom ljetu, jer – tada je sve moguće.” – kaže Miroslav Odak.

Lili Gee iza sebe ima dosta glazbenog iskustva, a nekima je poznatija kao Miss Red Hunter. Naime, pod tim umjetničkim imenom je punih petnaest godina nastupala s grupom Soul Fingers, s kojom je nastupila na mnogobrojnim koncertima i festivalima diljem Europe i objavila album  „No Fingers Like Soul Fingers“. Prošle godine je započela suradnju s Mirom Odakom i krenula u samostalnu glazbenu karijeru, koja je urodila pjesmama “Sunčan dan”, “Promijenila sam se” te aktualnim singlom “Sama pod zvijezdama”.

reggae foot
Hrvatske blues snage
Sound Report foot
Bez sluha foot
drumtidam foot
classics foot
Treći svijet foot