Novi singl: Sebastian Doe – Isabelle

 Singl “Isabelle” možete poslušati OVDJE

Nakon debitantskog albuma “Novo zdravlje dolazi”, zarazne pjesme “Bic” i suradnje s grupom “U pol’9 kod Sabe” na singlu “Ljubavna pjesma”, zagrebački poluakustični autorski glazbeni sastav Sebastian Doe predstavlja “Isabelle”. Riječ je o sentimentalnoj pjesmi koju Ivan Petranović, vokal i frontmen Sebastian Doe-a, posvećuje popularnoj francuskoj pjevačici i kantautorici Zaz (Isabelle Geffroy), koja je njegova velika inspiracija.

Autor glazbe je Ivan Petranović, koji je s Rodolpheom Sudonom napisao i tekt, snimanje, miks i mastering potpisuje Dražen Gavrilović iz “Pod.room” studija koji je snimio i bas gitaru, Magda Mas je svirala klarinet, Domagoj Holjevac Lima bubnjeve i zvečke, Marijana Jakšić bisernicu, a Ivan Petranović akustičnu i električnu gitaru te vokalne dionice.

Live promocija singla će se održati večeras u zagrebačkom klubu “Hard Place”, u kojem “Sebastian Doe” u sklopu festivala “Velika rock eksplozija #8” nastupa zajedno s bendovima “Radio Aktiv” i “Halter Ego”. Koncert počinje točno u 22 sata, a cijena ulaznice je 30 kuna.

Treći svijet foot
Hrvatske blues snage
reggae foot
Bez sluha foot
terapija_FOOT
drumtidam foot
classics foot