Novi singl: Sebastian Doe i Cassia Tribe – Salie

Sebastian Doe i Cassia Tribe - Salie

Danas, na Svjetski dan šuma, slavimo i kalendarski dolazak proljeća, koje nam je ove godine stiglo nešto ranije. Za tu prigodu, zagrebački kantautor i osnovnoškolski učitelj Sebastian Doe i grupa Cassia Tribe predstavljaju singl “Salie”. Ovom prigodnom ljubavnom pjesmom glazbenici pozdravljaju proljeće i sve što nam ono donosi.

““Salie” je pjesma o ženi koja živi u ravnoteži i tu ravnotežu širi oko sebe brojeći sve trenutke u svom životu. U moru se kupa i ljeti i zimi, a šumom se šeće na suncu i kiši… Salie je princeza mora i šume kraljica.” – kaže Sebastian.

Osim Sebastiana (glavni vokal, akustična gitara i ukulele) na snimci kao izvođači i koaranžeri sudjeluju i članovi benda Cassia Tribe: Maja Špoljarić (dununba), Bojan Tošić (sangban), Leo Hrs (kenkeni) i Igor Bogdanović (djembe i krin) te ostali gosti – Domagoj Holjevac Lima (bubnjevi), Dubravko Jantolek (bas), Vedran Vojnović (trombon), Luka Grubišić Čabo (prateći vokal) i Marko Šturman (kena, djabara i prateći vokal). Pjesma je snimljena pod producentskom i koaranžerskom palicom Marka Horvata i Slavka Gočana u “MHZ production” studiju u Zagrebu.

soundgardina foot
Hrvatske blues snage
Sound Report foot
classics foot
Treći svijet foot
reggae foot
Bez sluha foot