Novi singl: Sebastian Doe i Razrednici – Palačinke noću sanjam

Zagrebački kantautor i osnovnoškolski učitelj Sebastian Doe (Ivan Petranović) i njegov sastav Razrednici predstavljaju novi singl “Palačinke noću sanjam”. Riječ je o neodoljivo ukusnoj pjesmi čiji će vam refren danima zvoniti u ušima, a namijenjena je prvenstveno djeci, ali i odraslima koji nisu izgubili dijete u sebi. Roditelji – oprez! Ako kod kuće nemate sve potrebno za izdradu palačinki, nikako nemojte ovu pjesmu puštati djeci!

“”Palačinke noću sanjam” je prvi singl koji Sebastian Doe i Razrednici objavljuju za djecu. To je vesela pjesma za sve palačinkoljupce. Svi ih znamo i volimo jesti, a ako slučajno ne znate kako se palačinke rade naučit ćete uz ovu glazbenu poslasticu.” – poručuje Sebastian Doe.

Glazbu i stihove potpisuje Ivan Petranović (akustična gitara, ukulele, glavni vokal), a Rezrednici su Domagoj Holjevac Lima na bubnjevima i Dubravko Jantolek na električnom basu. Dečkima se još prirdružio Vedran Vojnović na trombonu i Marko Šturman na irskoj frulici, dok su gostujući prateći vokali Vanesa Petrac, Luka Čabo i Marko Šturman. Pjesma je snimljena, miksana i masterirana u zagrebačkom MHZ studiju pod producentskom palicom Marka Horvata i Slavka Gočana. Svi izvođači i producenti potpisuju aranžman, a dizajn naslovnice singla je izradila Marinela Salie.

Treći svijet foot
soundgardina foot
terapija_FOOT
Bez sluha foot
reggae foot
Sound Report foot
drumtidam foot