Novi singl: Solarov – Ostavljam te

 

Zagrebački rock sastav Solarov predstavlja novi singl “Ostavljam te” – žestoku, “pravu i punokrvnu” rock pjesmu modernijeg zvuka, koja se približava estetici i energiji koju Solarov gaji u live nastupima. Glazbu i aranžman su napravili Sven Stažić, Marko Radić i Ivan Pelivanović, koji je napisao i tekst, a za glazbenu produkciju je zaslužan jedan od najboljih mladih regionalnih producenata Antonino Šimić.

“Pjesma ” Ostavljam te” je klasični Solarov, koji ovaj put nagovješćuje kraj borbe za prostor u eteru, kraj trominutnih kompozicija, “izrezanih” sola i uvoda te kraj težnje da se utone u ugodne valove radiofoničnosti.” – kaže Ivan Pelivanović.

Solarov je tročlani bend koji djeluje od 2014.godine. Stilski nepredvidljiv te svirački potentan, ovaj trojac pokušava ostaviti svoj trag kroz autorske pjesme angažiranih tekstova, vrhunskih riffova i filmskih atmosfera. Članovi benda su Ivan Pelivanović Pele (gitara, vokal), Marko Radić (bas) i Sven Stažić (bubnjevi), koji gaje osebujan svirački stil te ga pokušavaju uhvatiti i ovjekovječiti kroz autorske pjesme raznih filozofskih tematika. Solarov voli biti na ”tamnijoj” strani zvuka i ideja, a u najširem luku zaobilazi glazbeno pomodarstvo i bivanje zabavljačem. Proces stvaranja autorskog materijala u Solarovu se shvaćao uvijek krajnje ozbiljno, tako da je bend bio redoviti gost ponajboljih studija i producenata u nas i šire. Singlom “Ostavljam te” Solarov najavljuje EP koji će biti objavljen krajem tekuće godine.

Bez sluha foot
Sound Report foot
drumtidam foot
Treći svijet foot
terapija_FOOT
classics foot
reggae foot