Novi singl: T.E.T.R.A. – Nema te

Singl “Nema te” poslušajte OVDJE

Nakon obrade kultne pjesme Darka Rundeka “Grane smo na vjetru” te debitantskog autorskog singla “Nišan”, zagrebački minimalistički duo T.E.T.R.A. predstavlja singl “Nema te”. Riječ je o ritmičnoj ljetnoj pjesmi smještenoj u zimski okvir, koja obiluje zaraznim repetitivnim melodijama, a govori o prolaznosti.

Autor glazbe i teksta je Goran Čučković koji je svirao i bas, bubanj i klavijature, vokalne dionice je otpjevala Rosana Šimunović, na gitari je gostovao Dario Aman iz grupe Dosh Lee, a za glazbenu produkciju je zaslužan Tomislav Hleb.

T.E.T.R.A. je sastav osnovan 2014., čiju postavu čine Rosana ‘’The Angel Voice’’ Šimunović, kao glavni vokal i Goran Čučković u ulozi tekstopisca, kompozitora, aranžera i vokalista. Njihova glazba nastaje na neuobičajen način – sve odsvirane muzičke dionice, zvukovi i efekti su snimljeni na uređaj “Loop Station”, s kojega tijekom nastupa uživo miksaju zvukove u maniri DJ-a te ih, istovremeno s vokalnom izvedbom, stapaju u jedinstvenu glazbenu cjelinu. “T.E.T.R.A.” se ne ograničava u žanrovskom pogledu, stoga iz pjesme u pjesmu donosi razna  glazbena iznenađenja.

Bez sluha foot
terapija_FOOT
Sound Report foot
drumtidam foot
classics foot
Hrvatske blues snage
soundgardina foot