Novi singl: Tomislav Goluban – Polako starim

Tomislav Goluban - Polako starim

Singl  “Polako starim” možete poslušati OVDJE

Nakon posjeta američkom Memphisu i tri koncerta na 33. IBC-u u klubovima ulice Beale, Tomislav Goluban objavljuje novi singl s aktualnog albuma “Kaj Blues Etno” koji je prošli tjedan ušao na Top 10 listu CFBX FM radija u Kanadi.

Pjesma ”Polako starim” u dinamičnoj country melodiji pretresa boljku svakoga od nas. Vrijeme koje nam leti pred nosom, a rado bismo ga barem malko usporili. Goluban kaže: ”Ova pjesma je nekako postala rođendanska, ekipa ju je odlično prihvatila. A na kraju krajeva, ovo je za svakog od nas vrlo osobna tema. Hoćete li je doživjeti depresivno ili se s godinama još više razmahati, ovisi o Vama. Biti mlad ili star ionako nije stvar godina, već životne energije u nama”.

Iako kaže da stari, Golubanova glazbena mašina još ne ”pušta ulje”, baš naprotiv. Kao i svaki pravi blueser što više kilometara ima na svom ”cajgeru”, on je sve žešći i bolji. “Ako je album dobar glazbenim urednicima u Kanadi, iskreno se nadam da će konačno i domaći eter prepoznati našu glazbu”, zaključio je Goluban.

YT LINK: https://www.youtube.com/watch?v=aoTeG4WqpVs&index=13&list=PLyGdteCC-SpOgcOhO8RSoQk7eTVnHX3bs

 

www.goluban.com

drumtidam foot
soundgardina foot
Treći svijet foot
Hrvatske blues snage
Bez sluha foot
reggae foot
Sound Report foot