Novi singl: Vikend-revolucija – Na dobrom tragu

Nakon što su prošlim singlom zamolili mamu da im bude jamac, zagrebački bend Vikend-revolucija predstavlja pjesmu “Na dobrom tragu”. Riječ je o već šestom singlu s njihovog debitantskog albuma “Legato pop”, a donosi nam rijedak trenutak u kojem Vikend-revolucija pjeva o ljubavnoj tematici.

Kao i na svim dosadašnjim pjesmama, autor glazbe i teksta je Hrvoje Prpić, pokretački dobri duh benda, a aranžman zajednički potpisuju svi članovi. Ujedno je riječ i o oproštajnom singlu pjevačice Martine Geber-Geby od benda, nakon kojeg Geby i Vikend-revolucija idu svatko svojim putem. Poseban začin pjesmi dao je ad hoc okupljen gudački kvartet koji čine mlade ženske nade Muzičke akademije u Zagrebu: Dora Maganić, Jasmina Bojić, Sara Parađiković i Iva Ilakovac. Zajedničkim snagama njime su dirigirali Marko Gaćina, producent cijelog albuma te saksofonist Marko Rušnov, koji je ujedno zaslužan za osmišljavanje gudačkih dionica.

Spot nije snimio nitko, jer spota za pjesmu nema niti će ga biti. To je u skladu s novom filozofijom benda da se pjesma sluša, a ne gleda. Nova filozofija nema apsolutno nikakve veze s činjenicom da mama nije htjela još jednom biti jamac i da bend nema love za spot!

reggae foot
drumtidam foot
terapija_FOOT
Bez sluha foot
Treći svijet foot
Sound Report foot
soundgardina foot