Novi singl: Vokalni ansambl Initium – Ave Maria

Vokalni ansambl Initium- Ave Maria

Vokalni ansambl Initium, koji se sastoji od vrhunskih solista iz Zagreba, Ivanić-Grada i Dugog Sela snimio je skladbu pod nazivom ,,Ave Maria”. Skladba je nastala kao reakcija na aktualna zbivanja u svijetu, a zagovara mir i toleranciju.

“Vrijeme je da stanu ratovi i da se ponovno probudi ljubav, to je ključna poruka singla ,,Ave Maria”” – kažu iz Vokalnog ansambla Initium, koji je svojom ogromnom energijom pjesmi donio nostalgični prizvuk, koji odzvanja poput nekog odraza ili jeke na trenutačno stanje.
Ova prekrasna kompozicija ističe se jedinstvenom i entuzijastičnom melodijom, a skladana je u impresionističkom stilu s modernim elementima.

Skladbu je na tradicionalni tekst napisao akademik i doktor kompozicije Dario Cebić. Profesor Cebić dobitnik je brojnih nagrada na najvećim svjetskim natjecanjima, izdvajamo prve nagrade u Berlinu, Beču, Londonu, Barceloni, Kopenhagenu, Milanu, Sydneyu, New Yorku, Lisabonu, Pragu, Parizu, Dresdenu, Buenos Airesu…

Umjetnički voditelj Vokalnog ansambla Initium je prof. Viktor Brezak, dobitnik mnogih priznanja na državnim i međunarodnim natjecanjima, među kojima se ističu nagrade u Italiji, Bugarskoj, Austriji i Grčkoj. Studirao je crkvenu glazbu na Institutu za Crkvenu glazbu „Albe Vidaković“ u Zagrebu i tamburu u Beču.

Treći svijet foot
soundgardina foot
reggae foot
classics foot
terapija_FOOT
Sound Report foot
Bez sluha foot