Novi videospot: Antonino – Samo ti me dobro znaš

Videospot “Samo ti me dobro znaš” pogledajte OVDJE

Nakon objave debitantskog singla “Samo ti me dobro znaš”, njegove trostruke promocije (u tramvaju, središtu Zagreba i producentskom studiju), mladi glazbenik Antonino Šimić objavio je i videospot za istoimenu pjesmu. Artistički spot u režiji Tonija Mijača prikazuje uspavani i kišni grad iz perspektive putnika u tramvaju te vizualno idealno dočarava mokro – ljepljivu atmosferu pjesme.

“Samo ti me dobro znaš” govori o prijateljstvu koje nadilazi probleme svakodnevne rutine te o ljubavi kojoj se vječno vraćamo bez obzira na posljedice. Autor glazbe, teksta i aranžmana je Antonino Šimić (Greenwood Studio), koji je snimio sve instrumente i producirao pjesmu, a za mastering je zaslužan Dario Cvirn.

Iako iznimno mlad, Antonino je poznat u glazbenim krugovima kao basist makarske indie-rock grupe “Londiner”, a sve je prepoznatljiviji i po singlovima i albumima koje s brojnim bendovima (Soul Radio, Dosh Lee, Nezahvalnici, Elephant and the Moon…) snima i producira u svojem zagrebačkom Greenwood studiju.

terapija_FOOT
Treći svijet foot
Hrvatske blues snage
reggae foot
drumtidam foot
Sound Report foot
classics foot