Novi videospot: EoT – Defibrilacija

EoT

Videospot EoT – Defibrilacija pogledajte OVDJE

 

Žestoki karlovački alter rock-metal bend EoT predstavlja videospot “Defibrilacija”. Spot je snimljen u prostoriji za probe na Maloj sceni Hrvatskog doma u Karlovcu, a režiju i produkciju potpisuje Peđa Gvozdić. Članovi EoT-a o “Defibrilaciji” kažu:“Ako vam je ponekad dosta slušanja klišeja poput sex, drugs and rock’n’roll i samo vam treba dovoljno dobar razlog da napišete pjesmu, “Defibrilacija” je posvećena upravo vama. “Mi smo nova generacija” koja ogoljela i trijezna pred vama daje sve od sebe.”

“Defibrilacija” je nabrijana, provokativna, glasna, prosta i beskompromisna rasturačina koja govori o zastarjelom pogledu na svijet i ljudima koji razmišljaju na takav način. Glazbu i tekst potpisuje Boris Kolarić, aranžman je djelo EoT-a i Marka Matijevića Sekula, koji je pjesmu snimio i producirao u zagrebačkom “Beton studiju”.

EoT je do sada objavio pet odličnih singlova – “Balkanska fiskultura”, “U čemu je bit?“, “Bye bye“Naš mali planet” i “Defibrilacija”, nastupio na brojnim koncertima diljem regije i pobijedio na čak šest demo festivala, a kulminacija iznimno uspješnog perioda je uslijedila objavljivanjem albuma “Defibrilacija”.

Zagrebačka promocija dugoočekivanog debitantskog albuma EoT-a će se održati u subotu, 18. ožujka u klubu Jiggy Bar s početkom u 21 sat, a ulaz je besplatan.

soundgardina foot
terapija_FOOT
classics foot
reggae foot
Treći svijet foot
Hrvatske blues snage
Bez sluha foot