Novi videospot: Gretta – Daleko je

Videospot “Daleko je” pogledajte OVDJE

Zagrebački rock kvartet “Gretta” predstavlja videospot svojeg najnovijeg singla “Daleko je”. Dinamičan i pomalo otkačen spot, koji su režirali Luka Hrgović i Dino Julius iz Skalpel kolektiva i Julius filma, prikazuje razulareni tulum iz neobične perspektive – akvarija. Zanimljiva priča otkriva s čim se sve ribe suočavaju u sitne noćne sate i što sve može pasti na pamet sudionicima tuluma, a u jednom kadru se pojavljuje i novi superheroj – “Grettman”.

“Daleko je” je melodična i moderna power – rock pjesmi čvrstog ritma, o kojoj Tomislav Čubek – Chubi, frontmen Grette, kaže:
“Pjesma govori o uživanju u trenutku, kao da sutra ne postoji. O trenutku kad ne postoje brige ni problemi nego samo i isključivo sreća i ljubav. Na neki način opisuje i moment u kojem se bend trenutno nalazi jer zaista proživljavamo lijepe trenutke. Jedva čekamo da nam novi album izađe i da krenemo na promotivnu turneju.”

“Gretta” je trenutno u iznimno uspješnom periodu – pjesmom “Malena” proslavila je deset godina postojanja, kontinuirano nastupa na velikim koncertima i festivalima, objavljuje singlove koje publika i mediji odlično prihvaćaju, plasirala se u finale prestižnog “Karlovačko Rockoff” festivala, a kulminacija se očekuje u studenom, kada će dečki iz “Grette” objaviti četvrti studijski album, koji upravo završavaju u NLO studiju Srđana Sekulovića Skansija. Zbog fenomenalnih singlova “Malena”, “Sreća” i “Sjaj”, velike medijske pozornosti te brojnih energičnih nastupa diljem Hrvatske, novi studijski album “Grette” je jedno od najiščekivanijih domaćih izdanja 2015. godine.

“Grettu” poslušajte uživo u nedjelju, 27. rujna na Jarunu, gdje će svirati u sklopu projekta “Rock and Run” te u petak, 2. listopada u zagrebačkom klubu “Katran”, kada će nastupiti u finalu “Karlovačko Rockoff” festivala.

Snimku, miks i mastering single “Daleko je”potpisuje Srđan Sekulović Skansi, čime je nastavljena uspješna suradnja započeta 2012. godine albumom “Kreteni”.

drumtidam foot
Bez sluha foot
classics foot
terapija_FOOT
Hrvatske blues snage
Treći svijet foot
soundgardina foot