Novi videospot: Gretta – Daleko je

Videospot “Daleko je” pogledajte OVDJE

Zagrebački rock kvartet “Gretta” predstavlja videospot svojeg najnovijeg singla “Daleko je”. Dinamičan i pomalo otkačen spot, koji su režirali Luka Hrgović i Dino Julius iz Skalpel kolektiva i Julius filma, prikazuje razulareni tulum iz neobične perspektive – akvarija. Zanimljiva priča otkriva s čim se sve ribe suočavaju u sitne noćne sate i što sve može pasti na pamet sudionicima tuluma, a u jednom kadru se pojavljuje i novi superheroj – “Grettman”.

“Daleko je” je melodična i moderna power – rock pjesmi čvrstog ritma, o kojoj Tomislav Čubek – Chubi, frontmen Grette, kaže:
“Pjesma govori o uživanju u trenutku, kao da sutra ne postoji. O trenutku kad ne postoje brige ni problemi nego samo i isključivo sreća i ljubav. Na neki način opisuje i moment u kojem se bend trenutno nalazi jer zaista proživljavamo lijepe trenutke. Jedva čekamo da nam novi album izađe i da krenemo na promotivnu turneju.”

“Gretta” je trenutno u iznimno uspješnom periodu – pjesmom “Malena” proslavila je deset godina postojanja, kontinuirano nastupa na velikim koncertima i festivalima, objavljuje singlove koje publika i mediji odlično prihvaćaju, plasirala se u finale prestižnog “Karlovačko Rockoff” festivala, a kulminacija se očekuje u studenom, kada će dečki iz “Grette” objaviti četvrti studijski album, koji upravo završavaju u NLO studiju Srđana Sekulovića Skansija. Zbog fenomenalnih singlova “Malena”, “Sreća” i “Sjaj”, velike medijske pozornosti te brojnih energičnih nastupa diljem Hrvatske, novi studijski album “Grette” je jedno od najiščekivanijih domaćih izdanja 2015. godine.

“Grettu” poslušajte uživo u nedjelju, 27. rujna na Jarunu, gdje će svirati u sklopu projekta “Rock and Run” te u petak, 2. listopada u zagrebačkom klubu “Katran”, kada će nastupiti u finalu “Karlovačko Rockoff” festivala.

Snimku, miks i mastering single “Daleko je”potpisuje Srđan Sekulović Skansi, čime je nastavljena uspješna suradnja započeta 2012. godine albumom “Kreteni”.

Sound Report foot
Bez sluha foot
drumtidam foot
classics foot
jazz foot
Hrvatske blues snage
terapija_FOOT