Novi videospot: Gretta – Sreća

Gretta - Sreća

VIDEOSPOT SREĆA POGLEDAJTE OVDJE

Zagrebački rock sastav „Gretta“ predstavlja videospot za svoj aktualni singl „Sreća“. Za razliku od prošlog videospota „Malena“, koji je snimljen u jednom jedinom kadru, ovaj spot je snimljen u čak dva kadra, u kojima uz dečke iz benda sudjeluju i Djed Mraz, beskućnik koji predviđa smak svijeta, svećenik, prostitutka, Smrt, žena i dijete, maltezer, biciklist, šahist, poslovni čovjek, dimnjačar te brojni drugi zvani i nezvani gosti. Već tradicionalno, spot su snimali mladi genijalci Luka Hrgović, Anton Svetić i Dino Julius iz „Skalpel kolektiva“.

Kao što i sam naziv otkriva, „Sreća“ je vesela, plesna i melodična pjesma, koja govori o bijegu iz ponekad surove i monotone svakodnevice u neki bolji, imaginarni svijet, pun boja i ljubavi – svijet sreće. U snimanju ‘Sreće‘ dečkima iz Grette pridružio se trubač Stipe Mađor, a prateće vokale je otpjevala Martina Geber – Geby, čime je nastavljena uspješna suradnja s ‘Malene’.

I ovaj singl je snimao, miksao i producirao Srđan Sekulović – Skansi, kojem je „Gretta“ i posvetila pjesmu, a zanimljivo je da je ‘Sreća’ posljednja pjesma koja je snimljena u njegovom legendarnom zagrebačkom ‘NLO studiju’, u kojem su tijekom godina nastali brojni albumi, singlovi i hitovi, a svoj su trag u njemu, između ostalih, ostavili: Massimo, Nina Badrić, Songkillersi, Psihomodo pop, Dino Dvornik, Goran Bare, Josipa Lisac, Pavel  i dakako Gretta.

soundgardina foot
drumtidam foot
Hrvatske blues snage
classics foot
reggae foot
Bez sluha foot
terapija_FOOT