Novi videospot: Luxus Lord – Sjene

Luxus Lord

Videospot “Sjene” možete pogledati OVDJE

Nakon objavljivanja dvostrukog debitantskog albuma “Inkartani / Jutro nije bajka” te njegove odlične promocije u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, beskompromisni korčulansko – zagrebački progresivni garage rock sastav Luxus Lord predstavlja videospot “Sjene”. Pomalo artistički spot je snimio, montirao i režirao već dobro poznati redatelj Branko Pašić Bane uz asistenciju Vande Volić, a plesala je i glumila Ana-Marija Topolčić.

Singl “Sjene” je pomalo netipična pjesma „Luxus Lorda“, lijepa rock balada koja govori o umornoj i iscrpljenoj ljubavi koja je odavno prošla, a koje se prisjećamo, ali ne osjećamo ništa osim mamurluka, kao poslije neprospavane, pijane noći…  Vidimo samo minijaturno sitne fragmente, koji u nama izazivaju sjetu i melankoliju. Autor teksta i glazbe je Dalibor Farčić, aranžmane je radio cijeli Luxus Lord, glazbenu produkciju potpisuje Vedran Kovačić – Beli, a dizajn naslovnice je djelo fotografa DennyBoy Gjureka (DB.photography) te programskih vještina Karla Haltricha.

Činjenicu da je Luxus Lord prilično nekonvencionalan bend potvrđuju njihovi  prethodni singlovi i videospotovi „Hram otrova“ i „Jutro nije bajka“ (u trajanju osam minuta i pedeset sekundi), a uz to se Luxus Lord odlučio i na zanimljiv potez – u vrijeme kad većina izvođača „lansira“ singl za singlom, oni su objavili dvostruki debitantski album!

Više informacija o Luxus Lordu možete saznati na službenoj Facebook stranici.

terapija_FOOT
drumtidam foot
Sound Report foot
Treći svijet foot
classics foot
Hrvatske blues snage
soundgardina foot