Novi videospot: Mel Camino – Tvoja privatna utopija

Mel Camino

Nakon singlova „Homo homini lupus“ i „U magli od vanilije“, velikogorički rock sastav „Mel Camino“ predstavlja videospot „Tvoja privatna utopija“, treći spot s nedavno objavljenog trećeg studijskog albuma „Avion bez uzletne piste“. Snimanje, montažu i produkciju spota potpisuje Tvrtko aka Vidokk, koji je uz pomoć članova benda napravio i scenarij, a za glazbu i tekst je zaslužan Zlatko Majsec.

“Tvoja privatna utopija” snimana je u velikogoričkom kazalištu u kojem, prema riječima domara, caruju nemirni duhovi kazališnih predaka, koji su zaslužni za mnoga misteriozna otkazivanja opreme koja su se dogodila tijekom snimanja. Na još misteriozniji način oprema se sama od sebe nanovo vraćala u pogon. Jedan dio spota snimljen je u kamenolomu pokraj rijeke Korane, koji izgledom podsjeća na američki Stjenjak u malom. Tamo je gitarist i frontmen „Mel Camina“, Zlatko Majsec, premazan svim (ne)ljekovitim mastima proveo čitavo ljetno popodne valjajući se u blatu. Zašto su dečki iz benda lokaciju slikovito nazvali “Sjena koja pleše”, saznajte u videospotu.

O “Tvojoj privatnoj utopiji” članovi benda kažu: “U nedostatku financijskih sredstava za snimanje novog albuma i ovog videospota lovu smo posudili ni više ni manje nego od kamatara, kojeg smo uvjerili da će pjesma „Tvoja privatna utopija“ biti tolika hitčina da ćemo od tantijema vrlo brzo vratiti posuđene novce – zajedno s kamatama, naravno. Nismo blefirali jer doista vjerujemo u ovu pjesmu i nadamo se da ćete je i vi zavoljeti. Na vama je da odlučite o daljnoj sudbini naših kostiju…”
Muzičari kamikaze iz Mel Camina

Sound Report foot
drumtidam foot
soundgardina foot
Bez sluha foot
terapija_FOOT
classics foot
Hrvatske blues snage