Novi videospot: Nensi – Još te čekam

Nensi - Još te čekam

Nakon odličnog debitantskog singla “Samo ritam” mlada hvarska glazbenica Nensi predstavlja svoj drugi službeni glazbeni uradak – pjesmu i videospot “Još te čekam”. U idealnom spoju Dalmacije i Slavonije, “Još te čekam” govori o velikoj ljubavi koja je nekada postojala i istinskoj zahvalnosti za svaki zajednički trenutak; “Jer sav život stane u taj tren, zauvijek zaustavljen…”.

Spot koji na najbolji mogući način prenosi pozitivnu energiju iz studija te prekrasne kadrove snimljene u Zagrebu su napravili članovi benda pod redateljskom palicom basista Daniela Vukoje.

Tekst su napisali Miroslav Odak i Nensi, za aranžman je zaslužan Damir Gossain, a pjesmu su snimili Damir Gossain (gitara), Daniel Vukoja (bas), Goran Horvat (bubanj) i Nensi (vokal). Glazbenu produkciju potpisuje Sandro Petrić (SideChain Music Studio), a prateći vokali koje su otpjevali Nensi, Damir, Daniel i Petra uljuljat će vas u ritam čežnje te “natjerati” da pjesmu poslušate barem nekoliko puta.

Nensi svoj glazbeni put započinje na Hvaru 2006. godine, gdje nastupa na brojnim humanitarnim manifestacijama u suradnji s hvarskim reperom Dante Dramom. Godine 2011. predstavlja otok Hvar u duetu s Dinom Petrićem u zabavno-glazbenoj emisiji „Pjevaj moju pjesmu“. Selidbom u Zagreb nastupa na raznim gažama te upoznaje Miru Odaka s kojim započinje glazbenu suradnju. Prvi rezultati te suradnje su pred vama – singlovi i spotovi “Samo ritam” i “Još te čekam”.

Sound Report foot
Treći svijet foot
soundgardina foot
Bez sluha foot
reggae foot
Hrvatske blues snage
classics foot