Novi videospot: “Pijano Bar – Probajmo zajedno”

Pijano Bar

Videospot “Probajmo zajedno” pogledajte OVDJE

Zagrebački sastav “Pijano Bar” predstavlja svoj prvi videospot “Probajmo zajedno”. Spot je proizveden u nezavisnoj prijateljskoj produkcijskoj kući Silvek & Kova video works (Barefoot production) početkom 2016. godine, a produkciju, scenarij, režiju, kameru i montažu potpisuju Silvio Novosel i Marko Kova Kovačić. U prvom dijelu spota Pijano Bar izvodi skladbu u svom autentičnom okružju (Zagreb i okolica), dok je završnica snimljena u irskom primorskom mjestu Wicklowu, prilikom bendovskog druženja s obitelji i prijateljima.

“Treba upoznati ljude, vidjeti od kuda dolaze, kamo idu, kako su obučeni i na što su sve spremni – spot odgovara na sva ova, a i mnoga druga pitanja.” – kažu članovi benda.

“Probajmo zajedno” je melodična pjesma zarazno pamtljivog refrena, koja govori o slučajnom susretu dvoje otuđenih ljubavnika i obostranoj inicijativi da bace cipele preko ograde te krenu dalje, ponovno zajednu, niz cestu što život se zove. Singl je snimljen u studiju „Zg zvuk“, autor teksta i glazbe je Marko Kova Kovačić, uz veliku pomoć članova benda kao aranžera, za fotografiju naslovnice je zaslužan Silvio Novosel, a glazbenu produkciju potpisuju Marko First i Hrvoje Prskalo Vidra, koji je pjesmu snimao, miksao i masterirao.

„Pijano Bar“ je akustični sekstet u kojem je Marko Kova Kovačić iz Valungara pažljivo spojio vrhunske instrumentaliste i senzualnu pjevačicu Ivi First s vlastitom poetikom i poimanjem uhu i umu dostojne pop glazbe. Pitka, no nipošto banalna, autorska je niša po kojoj će ploviti „Pijano Bar“, nastavljajući zagrebačku, pa i hrvatsku tradiciju kvalitetne šansonjersko zabavne glazbe. Marko First, prva violina, preuzeo je vodstvo proba i aranžersku koordinaciju, nenadmašna ritam sekcija iskusnih Kristijana Gregurića – Grge i Siniše Kestekanića – Sinketa, pumpa i ne da ni lijevo ni desno sjetno starogradskoj harmonici Andrije Laze, posuđenog iz bratskog benda Picksiebner.

drumtidam foot
reggae foot
terapija_FOOT
soundgardina foot
classics foot
Bez sluha foot
Hrvatske blues snage