Novi videospot: Radio Aktiv ft. Geby – Ovo nije san

Radio Aktiv ft. Geby - Ovo nije san

Radio Aktiv i Martina Geber Geby snimili su videospot singla “Ovo nije san”. Spot je snimljen u zagrebačkom klubu “Shock Show Industry”,poznatijem kao “Katran”, za režiju i scenarij je zaslužan Jura Troje, spot je snimila i montirala Mateja Ilijašev, a koreografija i ples su djelo Sare Piljek.

Pjesma “Ovo nije san”, u kojoj je pulsko-zagrebački sastav ostvario svoju prvu vokalnu suradnju, ugostivši ovogodišnju dobitnicu Porina, Martinu Geber – Geby, je treći singl s hvaljenog albuma “Stvarnost između reklama” (Aquarus Records / Spona, 2015.). Uz već prepoznatljivu puhačku sekciju, bend po prvi puta koketira sa zaraznim disco i funky ritmovima koji pokreću vaše noge, ruke i glave.

“Pjesma je intimnijeg karaktera, a govori o svakodnevnim osobnim unutarnjim borbama i dilemama te vjerujem da će se mnogi slušatelji pronaći u njoj.” – rekao je autor pjesme Brane, pjevač i gitarist benda.

Radio Aktiv je još 2011. godine, kao demo bend, privukao pažnju na sebe pobjedama na dva najveća hrvatska demo festivala – “HGF demo festival” i “HR demo klub”. Debitantski album “Grije nas isto sunce” (Aquarius Records / Spona, 2012.) je opravdao očekivanja publike , kritike i struke te Radio Aktivu donio nominaciju za “Porin” u kategoriji “Najbolji novi izvođač” 2013. te “Fender Mega muzika” nagradu za najbolji mladi bend iste godine. Aktualnim albumom “Stvarnost između reklama” dodatno su podignuli kvalitetu glazbe i produkcije, primili zaslužene pohvale publike i kritike, a singlovi “Isto sunce” i “Jure, žure” su zauzeli vodeća mjesta na brojnim nacionalnim i regionalnim radijskim postajama, a nekoliko tjedana su boravili i na “TOP 40”, službenoj nacionalnoj listi najemitiranijih singlova.

 

“Stvarnost između reklama” je u usporedbi s prethodnim albumom, puno sofisticiranije izdanje s nekoliko iznenađenja (kao što je primjerice “Ovo nije san”), u kome su Radio Aktiv svoje kvalitete doveli do vrhunca. A one su pamtljivi tekstovi, koji zapravo nešto i govore, te zabavni, dinamični, i najposlije vrlo radiofonični ska, obogaćen brojnim drugim utjecajima za ugodno slušanje, zadovoljno cupkanje i divlji ples.” – Z. Marković, Reggae.hr

“Radio Aktiv su dobro uigrana osmorka s jasnim pogledima na život – i na one njegove ružne i na one njegove lijepe trenutke. Usklađeno višeglasno pjevanje doprinosi dobroj prijemčivosti njihovih pjesama i vjerujem da će njihova muzika naći odaziva u radio i TV muzičkim programima. Radio Aktiv su na pravom putu, izgradili su svoju prepoznatljivost i trebaju samo raditi na svom daljem uzdizanju.” – Dragutin Matošević, Barikada

Bez sluha foot
soundgardina foot
Treći svijet foot
jazz foot
drumtidam foot
classics foot
terapija_FOOT