Novi videospot: Radio Aktiv – Isto sunce

Radio Aktiv - Isto sunce

VIDEOSPOT “ISTO SUNCE” POGLEDAJTE NA http://youtu.be/h6qKYgqf1EY

Pulsko zagrebački reggae rock bend Radio Aktiv ima novi videospot za pjesmu „Isto sunce“, prvi singl nakon hvaljenog debitantskog albuma „Grije nas isto sunce“ (Aquarius Records / Spona, 2012.). Spot je snimao i producirao Korado Vidulin, a glavni akteri spota su dječak i djevojčica, koji spontano oslikavaju kako bi se odrasli ljudi trebali ponašati kada ne bi bili opterećeni svakodnevnim brigama, formalnostima i problemima. Djeca, kakva god i odakle god bila, najčešće brzo pronađu zajednički jezik – što često nije slučaj kod odraslih.

Videospot „Isto sunce“ svojom se porukom odlično nadovezuje na samu pjesmu, a ujedno najavljuje i dugoočekivani drugi studijski album Radio Aktiva.Uz prepoznatljiv zvuk, veselu i plesnu melodiju te snažan, socijalno osviješten tekst, pjesma nam donosi pozitivu i tople sunčeve zrake i u ovim sivim, jesenjim danima. Glazbu i tekst potpisuje frontmen benda, pjevač i gitarist Branimir Čubrilo, naslovnicu je napravio Korado Vidulin, dok se za produkciju, mix i mastering pobrinuo mladi, sve traženiji producent Mark Mrakovčić.

Radio Aktiv je 2011. godine uvjerljivo osvojio dvostruku titulu najboljeg mladog benda Hrvatske (pobjednik HGF demo festivala i HR demo kluba), 2013. su nominirani za diskografsku nagradu „Porin“ u kategoriji “najbolji novi izvođač”, a iste su godine dobitnici i „Fender Mega Music nagrade“ za nove mlade rock snage

Treći svijet foot
soundgardina foot
Bez sluha foot
Hrvatske blues snage
Sound Report foot
drumtidam foot
reggae foot