Novi videospot: Sebastian Doe – Lijepa

Zagrebački poluakustični glazbeni sastav „Sebastian Doe“ predstavlja video za pjesmu „Lijepa“, njihov treći singl s albuma prvijenca „Novo zdravlje dolazi“ (Spona Digital, 2013.). Pjesma govori o bezglavoj zaljubljenosti, a u zaraznom refrenu će se pronaći svatko tko je u životu, barem jednom, upoznao ženu čija ljepota ostavlja bez daha.
Glazbu i tekst potpisuje Ivan Petranović, vokal i gitarist „Sebastian Doe-a“, a spot su uz pomoć dvadesetak statista, zajedničkim snagama napravili Magda Mas (režija, produkcija, montaža), Marinko Marinkić (kamera, rasvjeta, montaža), Ivana Frank (scenarij, art direktor) i Ivan Petranović (scenarij).

Radnja spota se odvija u ateljeu, u kojem genijalan, pomalo ekscentričan slikar neuspješno pokušava nacrtati novo remek djelo svjetskog slikarstva. Pošto mu to nikako ne polazi za rukom, vraća se staroj ljubavi, svojem najdražem radu i zaljubljeno promatra sliku svoje zamišljene ljepotice, najljepše žene ikada. Potpuno neočekivano, ljepotica ga poziva u svoje imaginarno kraljevstvo, a on, poput Alise u zemlji čudesa, ulazi u novi, idilični, fascinantno čarobni svijet kojim vladaju neka posve drugačija pravila. Cijelu tu čaroliju s nevjericom promatraju prijatelji slikara, koji su se nenadano pojavili u ateljeu, pitajući se hoće li se slikar ikada odlučiti vratiti u ovaj stvaran, pomalo monoton svijet ili će zauvijek ostati u naručju svoje zamišljene ljepotice.

Videospot “Sebastian Doe – Lijepa” pogledajte OVDJE.

classics foot
Bez sluha foot
soundgardina foot
Sound Report foot
terapija_FOOT
Hrvatske blues snage
drumtidam foot