Novi videospot: The Mezcal Moon – 27 Bones

“27 Bones” pogledajte OVDJE, downloadajte OVDJE

Nakon hvaljenog debitantskog albuma “Mothertongue” koji su koncertno promovirali čak i na turneji u dalekoj Švedskoj te odličnog videospota “Brand New Blues”, labinski heavy blues trio The Mezcal Moon predstavlja videospot “27 Bones”. Dinamičan i pomalo mističan spot u kojem, kao u najnapetijem trileru, prestravljeni muškarac panično bježi od misteriozne djevojke, snimljen je na nekoliko lokacija u Istri, a snimku, režiju i montažu potpisuje talentirani Dinko Pasini.
Iako se produkcijski poprilično razlikuje od dosadašnjih pjesama grupe, “27 Bones” se glazbeno i tekstualno odlično nadovezuje na debitantski album, što su prepoznali i diskografi pa je pjesma već objavljena na dvije kompilacije – “Velika rock eksplozija #7” i “Labinska scena Vol.1 – 2014”. Singl je snimljen u labinskom studiju “Sound temple”,  tekst i glazbu napravio je Mauro Černjul – Mova, a za aranžmane je zaslužan cijeli bend.
“The Mezcal Moon” trenutno radi na akustičnim verzijama pjesama te na materijalu za drugi studijski album, koji se očekuje uskoro. Više o labinskim heavy bluzerima saznajte na njihovom službenom facebook profilu.

terapija_FOOT
Treći svijet foot
reggae foot
drumtidam foot
Bez sluha foot
soundgardina foot
Sound Report foot