Novi videospot: TRPP – Polako

TRPP - Polako

               VIDEOSPOT “POLAKO” POGLEDAJTE NA http://youtu.be/ZrytKhfYzGU

Nakon singlova „Cyberjunkie Facebook@“, „Chuna“ i „Funk & Roll“, šibenski lokalno-instrumentalni funk & roll sastav „Ti ritu piri pip“ predstavlja videospot „Polako“,  četvrti singl s njihovog drugog studijskog albuma „Gram pameti“ (Aquarius Records / Spona, 2014.).

Spot je sniman na nekoliko lokacija u Zagrebu, a za pravi „filmski“ i pomalo erotizirani ugođaj je zaslužan snimatelj i producent Filip Dizdar, koji je u nešto manje od četiri minute ispričao cijelu ljubavnu priču, na čudan i bizaran, ali ujedno i vrlo interesantan način. Članovi „Ti ritu piri pipa“ ističu da je videospot „Polako“ dosta drugačiji od svih njihovih dosadašnjih spotova i da to nije nimalo slučajno jer se i sama pjesma osjetno razlikuje od ostatka materijala na albumu.

„Polako“ je pjesma ljubavne tematike koja govori o pomalo ludoj i beskompromisnoj ljubavi muškarca prema ženi, a videospot pokazuje da ljubav doista ima tisuću lica te da se ljubavna tematika može prikazati i na jedan drugačiji, iznimno intrigantan način.

reggae foot
drumtidam foot
Treći svijet foot
Bez sluha foot
classics foot
soundgardina foot
Hrvatske blues snage