Novi videospot: Vikend-revolucija – Sviramo

Vikend-revolucija

Spot “Sviramo” pogledajte OVDJE

      “Vikend-revolucija”, perspektivni zagrebački pop-rock bend, nastavlja s audio-vizualnim aktivnostima. Nakon izdavanja ljetnog singla “Sviramo”, za istu pjesmu snimljen je babljeljetski videospot. To je tzv. crossover godišnjih doba, potpuno revolucionaran pristup na hrvatskoj sceni, za koji su iz “Vikend-revolucije” sigurni da će uroditi plodom. Ako ništa drugo, jesenskim u obliku bundeve i kestena.
Videospot je nastao pod redateljskom i kamermanskom palicom Dinka Pasinija, koji je producirao spotove “Naša kuća” i “Apsolutno slobodan”, a snimljen je na prepoznatljivim zagrebačkim lokacijama. Ne redatelj, nego spot. Pjesma govori o situacijama koje svi bendovi doživljavaju u pokušaju proboja do publike. Većina bendova i ostane na tome. Na kraju svega, najbitnije je svirati, stvarati i uživati u tome, što je još jedan od postulata iz manifesta Vikend-revolucije.
“Sviramo” je treći singl Vikend-revolucije, autor glazbe i teksta je Hrvoje Prpić, aranžman je radio cijeli bend, a pjesma je snimljena pod palicom svjetski poznatog i međunarodno priznatog producenta, Kirila Snimatovskog – Telefunkena.

terapija_FOOT
reggae foot
Bez sluha foot
classics foot
soundgardina foot
drumtidam foot
Treći svijet foot