Novi videospot: Zamba – Home

Zamba - Home

Videospot “Home” pogledajte ovdje

Nakon objavljivanja singla “Home” i istoimenog debitantskog albuma te njegove promocije u zagrebačkom Jiggy Baru, blues rock sastav Zamba predstavlja i videospot “Home”. Dinamičan spot je, pod redateljskom palicom Dinka Pasinija, snimljen na nekoliko zagrebačkih lokacija, a prenosi poruku pjesme – dom je tamo gdje je srce i tamo gdje pripadaš.

Autor glazbe i teksta je Boris Dugi – Novački Zamba, singl je snimio Tomislav Bačurin – Lima u “Long – play” studiju, a miks i mastering su djelo Dragutina Smokrovića Smokve. Za sliku naslovnice je zaslužan Dalibor Pavić – Paky, a dizajn je djelo studija Cognita.

Iako im je “Home” prvi službeni singl, sastav Zamba je već dobro poznat u domaćim blues krugovima – kao pobjednik “5th Croatian Blues Challengea” u Puli 2013. godine te kao hrvatski predstavnik na najvećem svjetskom blues natjecanju “International Blues Challengeu” u Memphisu, 2014. godine. Važno je istaknuti da će Zamba u proljeće 2016. predstavljati hrvatski blues i na “6th European Blues Challengeu” u talijanskom mjestu Torrita di Siena u Toskani.

drumtidam foot
Hrvatske blues snage
classics foot
terapija_FOOT
reggae foot
Treći svijet foot
soundgardina foot