Program “Zagorje Blues Etno Festivala # 4”

ZFEF #4

Četvrto izdanje Zagorje Blues Etno Festivala održat će se kroz 6 termina od 27.10. do 17.11.2017. diljem Krapinsko-zagorske županije.

petak 27.10. – Koncert, Muzej Žitnica SV. KRIŽ ZAČRETJE, 19h
ZBEF će biti otvoren 27.10. u Muzeju Žitnica, Sv. Križ Začretje. U sklopu koncerta nastupit će dvije glazbene formacije, gosti iz Slovačke Luboš Bena (gitara, bubanj) i Peter “Bonzo” Radvanyi (vokal, gitara) te podravski blueser Miroslav Evačić Traveling Band.

subota 28.10. – Predstava, Muzej Radboa RADOBOJ, 18h
Sljedeći dan festival putuje u Radoboj u novootvoreni muzej Radboa gdje će svoju glazbenu predstavu ”Kajbare – zaglazbancije i politikancije” izvesti Mladen Medak – Gaga iz Bjelovara.

ponedjeljak 06.11. – Radionica, Zelena dvorana ZABOK, 11h
Radionica usne harmonike, iako otvorena za javnost, ove je godine namijenjena prvenstveno članovima Društva multiple skleroze KZŽ i njihovim obiteljima. Njemačka tvornica instrumenata Hohner osigurala je besplatne usne harmonike koje će biti podijeljene polaznicima radionice koja će se održati u zabočkoj Zelenoj dvorani. Voditelj: Tomislav Goluban.

srijeda 08.11. – Radionica, Kulturni centar KLANJEC, 19h
Bubnjar sastava “Zabranjeno pušenje” Boris Trajkov, svoje će dugogodišnje glazbeno iskustvo s edukativnom notom prezentirati u Kulturnom centru Klanjec. Druženje s ovim glazbenikom i vrhunskim pedagogog namijenjeno je svim uzrastima, a obuhvatit će prezentaciju raznih vrsta udaraljki te zanimljive priče o mističnim iskustvima bubnjanja i plesanja sjevernoameričkih indijanaca.

četvrtak 16.11. – Koncert, City Caffe ZABOK, 20h
Koncertna aktivnost domaćih blues sastava uz gostovanje najboljeg gitariste među skijašima održat će se u zabočkom City Caffe-u. Zagrebački Be Ha Ve predstavit će svoj aktualni album “One Of These Days”, a Ivica Kostelić svirat će i pjevati uz pratnju benda Tomislava Golubana.

petak 17.11. – Koncert, Punkt Beer House MOKRICE, 21h
Punkt Beer House u Mokricama bit će domaćin posljednjeg dana 4. ZBEF-a. Za veselu atmosferu pobrinut će se vrhunski riječki glazbenici koji djeluju u sastavu Jed Becker’s Group.

ULAZ NA SVE PROGRAME JE BESPLATAN!

Bez sluha foot
drumtidam foot
Treći svijet foot
soundgardina foot
classics foot
Hrvatske blues snage
terapija_FOOT