Promocija albuma: Sunnysiders “Click Play” – Jiggy Bar, 27.10.2017.

Sunnysiders - Click Play

Album “Sunnysiders – Click Play” poslušajte OVDJE

 Splitsko-zagrebački blues sastav Sunnysiders će u petak, 27. listopada, u zagrebačkom klubu Jiggy Bar napraviti koncertnu promociju trećeg studijskog albuma “Click Play”. Promocija se održava u sklopu “9th Croatian Blues Challengea”, a Sunnysidersi (koji su pobijedili na drugom “CBC-u” i bili prvi hrvatski bend koji je ušao u polufinale “International Blues Challengea” u Memphisu) će nastupiti kao posebni gosti. Uz promociju albuma, premijerno će se prikazati i videospot “Click Play”. Koncert počinje u 21 sat, a ulaz je besplatan.

Treći studijski album Sunnysidersa donosi pomak i moderniju produkciju u odnosu na albume “Licence to Blues” (Spona, 2011.) i “10 kartolina s Daleke obale” (Spona, 2016.). “Click Play” sadrži deset pjesama na engleskom jeziku, sniman je u studijima “MF”, “Hanssound” i “Sound Studio Production” od ljeta 2015. do ljeta 2017. Glazbenu produkciju potpisuju Sunnysidersi i Miki Nopling, miks su radili Miki Nopling, Antonino Šimić (Greenwood studio) i Leo Anđelković, koji je zaslužan i za mastering. Glazbeni gosti na albumu su Leo Anđelković (udaraljke) i Vedran Križan (hammond), koji su svirali na pjesmi “Hand on My Shoulder”.

“Click Play” je s deset pjesama njihov najreprezentativniji album do sada.. Sunnysiders su na “Click Play” dogurali do maksimuma; riječ je o glazbi u kojoj možete uživati i pitati se “odakle su ovi?”, dok ne shvatite da su “naši”.
Hrvoje Horvat, Večernji list

“Click Play” je možda najveći šarmer u ovogodišnjoj glazbenoj produkciji. 
Zoran Tučkar, Muzika.hr

Završit ću ovu recenziju jasnom i nedvosmislenom porukom – nabavite ovaj CD, stavite ga u svoj CD player i jednostavno, “Click Play“.
Dragutin Matošević, Barikada

“Click Play” ne mogu nikako drugačije nazvati nego ugodno iznenađenje, i to veliko, veliko… 
Music LP Underground

Ponosan sam što je hrvatska blues scena dobila ovaj album, koji se može nositi sa svime što se trenutno događa općenito na blues sceni.
Mladen “Mike” Lončar, Soundguardian

drumtidam foot
soundgardina foot
reggae foot
classics foot
Bez sluha foot
Treći svijet foot
terapija_FOOT