Promocija albuma “The Mezcal Moon – Mothertongue” – BBF, 03.05.2014.

The Mezcal Moon

U subotu, 03. svibnja 2014., u zagrebačkom klubu “Bikers Beer Factry”, svoju službenu zagrebačku promociju albuma “Mothertongue” održat će “moćni trio iz Labina”, kako im tepaju mediji. U pitanju je heavy blues trio koji se skriva iza imena “The Mezcal Moon”, koji je krajem 2013. objavio hvaljeni album prvijenac “Mothertoungue” (Spona, 2013.), na kojem se nalazi dvanaest autorskih pjesama na engleskom jeziku, koje potpisuje gitarist i vokal benda Mauro Černjul.

Ne sumnjamo da nas sve skupa očekuje puno dobre muzike, pogotovo kad zavirimo u recenzije albuma, koje su redovito ovjenčane superlativima. Ili kako poručuju sa SoundGuardiana: “Dragi moji, ovo vam je prava prigoda da, onako, iz prve upoznate ovaj čvrsti rock ‘n’ blues trio, koji nam dolazi iz Labina. Evo benda koji praši iskreno i dinamično. Ono što odskače od ostalih svakako je beskompromisni sudar vokala, gitare, basa i bubnjeva, što u konačnici daje strahoviti rezultat. Dobivamo rock ‘n’ blues u maniri velikih, legendarnih rock ‘n’ blues trija. Sami određujte tko su oni”. Neke od recenzija albuma “Mothertongue” pročitajte ovdje (Muzika, Terapija, SoundGuardian), a dio albuma poslušajte OVDJE.

Prije nastupa “The Mezcal Moona” svirat će “Soul Radio”, autorski funk soul blues bend iz Duga Rese i Karlovca, pobjednik karlovačke večeri “18. HGF demo festivala”, koji je pažnju hrvatskih ljubitelja bluesa stekao impresivnim nastupom na “5th Croatian Blues Challenge-u”, krajem prošle godine u Puli.

KONCERT POČINJE U 22 H, A ULAZ JE BESPLATAN

reggae foot
terapija_FOOT
Bez sluha foot
Sound Report foot
soundgardina foot
Treći svijet foot
drumtidam foot