Promocija albuma Vikend-revolucija: Legato pop, Hard Place, 16.05., 22 h

Vikend-revolucija - Legato pop

Zagrebački sastav Vikend-revolucija će u subotu, 16. svibnja,u zagrebačkom klubu Hard Place održati promociju dugoočekivanog debitantskog albuma “Legato pop”.

Album sadrži dvanaest autorskih pjesama na hrvatskom jeziku koje fluktuiraju između popa, rocka, reggaea i funka. Glazbu i tekstove potpisuje Hrvoje Prpić, aranžmani su djelo Vikend-revolucije i Marka Gaćine, koji je napravio i produkciju, a za dizajn omota je zaslužan Luka Vucić. “Legato pop” je najavljen odlično prihvaćenim singlovima i videospotovima “Apsolutno slobodan”, “Sviramo” i “Do sjevera” te EP-em “Naša kuća”, a u Hard Placeu će posjetitelji premijerno moći pogledati i novi spot Vikend-revolucije “Mama, budi jamac!”.

Sam naslov daje naslutiti da pjesma progovara o teškom životu između skijanja i sunčanja te o bjesomučnoj potrazi za zainteresiranim financijerima takvog života. U ovom slučaju, to je mama, što je potpuno u skladu sa starohrvatskom tradicijom i navadom. Spot je režirao i snimio Luka Vucić, glumili su svi članovi benda te jedna prava i autohtona mama. Logično, mama je i financirala spot.

Novi singl, novi spot i promociju albuma prvijenca pogledajte i poslušajte u subotu u Hard Placeu gdje će nastupiti i nekoliko posebnih gostiju. Veseli događaj počinje točno u 22 sata, ulaz je besplatan, a dozvoljene su dobrovoljne donacije za mamu, kako bi joj članovi benda napokon vratili dug za snimanje spota.

Sound Report foot
Treći svijet foot
classics foot
drumtidam foot
Hrvatske blues snage
Bez sluha foot
reggae foot