Promocija CD albuma “Steve Wolfman Band – Volim ludo”, Jiggy Bar, 28.02.2015.

Steve Wolfman

Splitski blues rock glazbeni sastav „Steve Wolfman Band“ će u subotu, 28. veljače 2015. u zagrebačkom klubu „Jiggy Bar“ promovirati svoj hvaljeni , drugi studijski album „Volim ludo“ (Spona, 2014.). Album donosi deset autorskih pjesama na hrvatskom jeziku, koje vješto balansiraju između bluesa, popa, klasičnog rocka i modernijeg zvuka, a uz pjesme sa svježeg albuma „Volim ludo“, „Steve Wolfman Band“ će svirati i probrane radove iz ranijih faza karijere. Uz publiku, novi album SWB-a je odlično prihvatila i glazbena kritika:

“SWB zvuče sigurno, dinamično i spremni na zamjetnu i gotovo fakinsku zezanciju….Bez ikakve sumnje, svojim sadržajem album garantira ugodno provedeno vrijeme. Bendovski miks starog i modernog zvuka zapravo je odličan spoj koji jasno definira njihovo određenje prema nama dragim glazbenim stilovima”. (Mladen “Mike” Lončar – Soundguardian)“.
   

Steve Wolfman, frontmen, gitaist i vokal SWB-a kaže: „Napaljeni smo maksimalno i jedva čekamo novi susret sa zagrebačkom publikom! Prošle su već četiri godine od nezaboravnog koncerta u“ BP klubu“ i ne sumnjam da ćemo ponovno stvoriti paklenu atmosferu. Dolazim u Zagreb sa svojim Čarobnjacima, koji će umjesto bijelog zeca iz šešira izvući set listu žestokog bluza i zapaljivog rock’n’rolla!“
   

Koncert počinje u 21:30 sati, a ulaz je besplatan.

drumtidam foot
Hrvatske blues snage
Treći svijet foot
reggae foot
terapija_FOOT
Bez sluha foot
Sound Report foot