Promocija knjige “Zlatko Majsec – Frik iz kvarta ponovo napada” – Rockmark, 28.2., 19 h

Zlatko Majsec

Velikogorički kantautor i frontmen benda Mel Camino, Zlatko Majsec, u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark, u četvrtak 28.02. u 19:00, predstavit će se u ulozi pisca sa svojom drugom knjigom „Frik iz kvarta ponovo napada“. Tom će prigodom pročitati par ulomaka iz knjige i akustično odsvirati nekoliko pjesama. Knjiga će se na promociji moći kupiti po promotivnoj cijeni od 40 kuna.

„Frik iz kvarta ponovo napada” druga je knjiga Zlatka Majseca. Sastoji se od vrlo kratkih priča, pjesama, koje kao da su priče u rimi te ponekog teksta ne baš strogo definirane forme.

Majsec piše iskričavo, provokativno, zafrkantski, zabavno, na momente i pomalo filozofski, s vrlo upečatljivom psihologizacijom likova među kojima se – uz nemalu dozu autoironije – pojavljuje i on sam.

Premda je dobar dio naslova preuzet iz neobične i razigrane kolumne “Frik iz kvarta” (Kronike VG), nije riječ o copy paste-u. Veći dio tekstova prilično je izmijenjen i proširen u odnosu na svoje prve verzije.

Svaka od priča kao da je isječak zbilje koji spojen s ostalim dijelovima tvori zaokruženi(ji) mozaik današnjeg svijeta, suptilno povezujući lokalno i globalno.

Hrvatske blues snage
terapija_FOOT
classics foot
Treći svijet foot
soundgardina foot
Bez sluha foot
Sound Report foot