QUEER VALENTINOVO @ SAX!

Koncertni bum zagrebačke grupe „U pol’9 kod Sabe“ nastavlja se i u veljači. Osmeročlana postava ovog sve popularnijeg aktivističkog benda prvi put u regionalnoj glazbenoj povijesti priprema Dan zaljubljenih na koji su pozvani svi – Queer, strejt, prihvaćeni ili ne prihvaćeni, uključeni i isključeni. Koncert nazvan „Queer Valentinovo“ održat će se u klubu „Sax!“, u subotu, 16. veljače s početkom u 22 sata.
Publiku različitih seksualnih orijentacija bend će raspjevati underground hitovima poput „Prihvaćam sve“, „Veseli svaki me kraj“, „Čudna teta“, „Ljudska priroda“, „Želim biti strejt“ i ostalim pjesmama koje plijene prizorima iz svakodnevice, a najavljuju i nekoliko novih pjesama i obrada. Dinamičnom i gotovo all girls bendu ovom će se prilikom pridružiti i glazbena formacija jednako intrigantnog imena – „Mačke i kolači“ o kojoj se zasad ne zna ništa, a nagađa mnogo. Znamo samo da imaju tijesne veze sa Lezborom i legendarnim Bura bendom!
Glazbena večer „U pol’ 9 kod Sabe“ i njihovih gostiju bit će podebljana kulturnim sadržajem visokog rizika – čitanjem poezije under i upperground pjesnika/inja koji poput glavnih zvijezda večeri tematiziraju ljubav i romantiku ili nisu uopće romantični.
Pozovite unaprijed djevojke/dečke koje želite osvojiti i ulaznice kupite u pretprodaji po cijeni od 20 Kn u Rockmarku, Dirty Old Shopu, svim Aquarius prodavaonicama te na šanku „Sax!“-a. Za one spontanije, na dan koncerta ulaznice će koštati 30 Kn

U pol’9 kod Sabe FACEBOOK.
Singl “Prihvaćam sve” na CEDETERIJI.
Spot za singl “Prihvaćam sve” YOUTUBE.
reggae foot
Bez sluha foot
Treći svijet foot
classics foot
drumtidam foot
Hrvatske blues snage
soundgardina foot