QUEER VALENTINOVO @ SAX!

Koncertni bum zagrebačke grupe „U pol’9 kod Sabe“ nastavlja se i u veljači. Osmeročlana postava ovog sve popularnijeg aktivističkog benda prvi put u regionalnoj glazbenoj povijesti priprema Dan zaljubljenih na koji su pozvani svi – Queer, strejt, prihvaćeni ili ne prihvaćeni, uključeni i isključeni. Koncert nazvan „Queer Valentinovo“ održat će se u klubu „Sax!“, u subotu, 16. veljače s početkom u 22 sata.
Publiku različitih seksualnih orijentacija bend će raspjevati underground hitovima poput „Prihvaćam sve“, „Veseli svaki me kraj“, „Čudna teta“, „Ljudska priroda“, „Želim biti strejt“ i ostalim pjesmama koje plijene prizorima iz svakodnevice, a najavljuju i nekoliko novih pjesama i obrada. Dinamičnom i gotovo all girls bendu ovom će se prilikom pridružiti i glazbena formacija jednako intrigantnog imena – „Mačke i kolači“ o kojoj se zasad ne zna ništa, a nagađa mnogo. Znamo samo da imaju tijesne veze sa Lezborom i legendarnim Bura bendom!
Glazbena večer „U pol’ 9 kod Sabe“ i njihovih gostiju bit će podebljana kulturnim sadržajem visokog rizika – čitanjem poezije under i upperground pjesnika/inja koji poput glavnih zvijezda večeri tematiziraju ljubav i romantiku ili nisu uopće romantični.
Pozovite unaprijed djevojke/dečke koje želite osvojiti i ulaznice kupite u pretprodaji po cijeni od 20 Kn u Rockmarku, Dirty Old Shopu, svim Aquarius prodavaonicama te na šanku „Sax!“-a. Za one spontanije, na dan koncerta ulaznice će koštati 30 Kn

U pol’9 kod Sabe FACEBOOK.
Singl “Prihvaćam sve” na CEDETERIJI.
Spot za singl “Prihvaćam sve” YOUTUBE.
Treći svijet foot
Bez sluha foot
terapija_FOOT
Hrvatske blues snage
classics foot
reggae foot
Sound Report foot