Sebastian Doe – zagrebački učitelj velikog srca svira za Vas i Vašu djecu, pod Vašim prozorom!

Sebastian Doe

Sebastian Doe – Jako volim Zagreb

U teškim vremenima koja su se nadvila nad njegov i naš najdraži grad, zagrebački učitelj i kantautor Ivan Petranović (umjetničkim imenom Sebastian Doe) još je jednom dokazao koliko voli Zagreb. I ne samo da voli Zagreb – voli sve ljude i uvijek je spreman pomoći onima kojima je pomoć potrebna. Ivan radi kao učitelj u O.Š. Dr. Ivan Merz te je potaknut porukama vlastitih učenika, kojima nedostaje škola, došao na nesvakidašnju ideju – sjeo je na bicikl (živi u Hrvatskom Leskovcu), na leđa stavio gitaru i ukulele, “pedalirao” do Zagreba i svirao vlastitim učenicima i njihovim roditeljima ispod njihovih balkona i prozora! Ovom predivnom ljudskom gestom, Sebastian Doe je izuzetno razveselio i iznenadio učenike, koji u vrijeme pandemije koronavirusa ne mogu izlaziti iz svojih kuća.

No, to nije sve – njegovu hvalevrijednu akciju su prenijeli brojni svjetski mediji (uključujući BBC) pa su se Sebastian Doe-u počeli javljati znani i neznani ljudi. Koliko je njegovo srce veliko potvrđuje izjava: “Moj broj je 098 1686 278 i tko god želi (znamo se ili ne znamo) i želi da mu dođem svirati pod prozorom, neka mi SMS-om pošalje ime i točnu adresu! Nije bitno koji ste kvart – svi ćete doći na red!”.
Pod prozorima i balkonima većinom svira autorske pjesme, a obavezan dio repertoara je aktualan singl Sebastian Doe-a “Jako volim Zagreb” i njegova verzija na engleskom jeziku “I’m in Love with Zagreb”.

drumtidam foot
classics foot
Sound Report foot
Hrvatske blues snage
Treći svijet foot
terapija_FOOT
Bez sluha foot