Sunnysiders – promocija albuma “10 kartolina s daleke obale” + premijera filma i spota 

Sunnysiders

Album “10 kartolina s daleke obale” poslušajte OVDJE

Nakon objave albuma „10 kartolina s daleke obale“ i uspješne ovoljetne koncertne promocije u Splitu te diljem Dalmacije (tijekom koje su uspjeli snimiti i pjesmu „Dioklecijane ave“ za festival  Dani Dioklecijana) Sunnysidersima je došlo vrijeme i za kontinentalnu promociju, koja će se održati u utorak, 6. prosinca u zagrebačkom klubu“ Hard place“. Nastup počinje u 21 sat, a ulaz je besplatan.

U sklopu promocije bit će prikazan i kratki dokumentarni film „Bluesšestvije“ o blues povijesti Hrepe i poveznici Daleke obale i Sunnysidersa. Uz to, održat će se i premijera videospota „Nemoj reći ništa više“, drugog singla s hvaljenog albuma “10 kartolina s daleke obale”. Spot je snimio i režirao Miki Nopling.

Na albumu “10 kartolina s daleke obale” se nalazi 10 bluesy obrađenih i prearanžiranih pjesama Daleke obale, sniman je u studijima “MF” u Splitu i “HansSound” u Zagrebu, snimatelji su Goran Gubić Hans i Miki Nopling, koji potpisuje i glazbenu produkciju.
     

“Ako ste mislili da ste u bluesu čuli sve, grdno ste se prevarili, a “10 kartolina s daleke obale” upravo to potvrđuje. S poznatim i manje poznatim pjesmama Daleke obale Sunnysidersi predvođeni Hrepom učinili su pravo malo čudo. Naime, glazbena forma je apsolutno drugačija od svega što ste dosada čuli, a povrh svega pjesme su ‘bolesno’ slušljive i pristupačne za široki dijapazon slušateljstva, a ne samo za poklonike bluesa.”  (Mladen Lončar, Soundguardian).

Kao i svakog utorka, blues večer u Hard Placeu otvorit će sastav Ben Dover, a nakon Sunnysidersa nastupit će sastav B# Band.

Treći svijet foot
terapija_FOOT
drumtidam foot
soundgardina foot
classics foot
reggae foot
Hrvatske blues snage