Sunnysidersi predgrupa Ani Popović – Vintage Industrial Bar, 04.06.2015.

Juwana Jenkins i Hrepa testiraju čokoladnu ploču

Ana Popović dolazi u Hrvatsku i njezin koncert u sklopu „Can You Stand The Heat“ turneje će se  održati u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, u četvrtak 04.06.2015.

Na ekskluzivnom koncertu Ane Popović kao predgrupa nastupit će band Sunnysiders. Oni su pobjednici 2nd Croatian Blues Challengea i prvi hrvatski solo/duo izvođač koji je u Memphisu ušao u polufinale. Upravo su održali promociju prave čokoladne ploče koja svira – CHOCOLATE FLAVORED SONG, koju izvode SUNNYSIDERS Feat. FON BISKICH pa će nastup ispred Ane Popović biti prilika da promoviraju svoj novi singl širokom auditoriju.

Ana Popović je osvojila brojne nagrade, odsvirala bezbroj turneja i zadivila mnoge svojim umijećem sviranja gitare kroz svoj mix bluesa, electric funka i jazza začinjen njenim prekrasnim glasom. Zbog svega toga ona je danas jedna od najpoznatijih svjetskih blues izvođačica.

Ulaznice za ovaj BEST FEMALE BLUES SHOW su u prodaji po cijeni od 100 kuna, cijena na ulazu u klub iznosit će 120 kuna. Pretprodajna mjesta – Hard Place, Rockmark, Dirty Old Shop i na svim prodajnim mjestima eventima – online na Eventim.hr

Treći svijet foot
reggae foot
Hrvatske blues snage
Sound Report foot
classics foot
soundgardina foot
terapija_FOOT