Tomislav Goluban – Božićni singl

Tomislav Goluban - Bo Bo Božić

Tomislav Goluban leti na krilima novog, dvostrukog božićnog singla

Singl  “Bo Bo Božić” možete poslušati OVDJE

 

Tomislav Goluban, svirač usne harmonike iz Grabrovca, trenutno proživljava vrhunac karijere. Odlikuje ga dugogodišnja kvaliteta i konstantna nadogradnja glazbenog izričaja. U prilog tome govore i mnoga priznanja, nastupi u dvadesetak zemalja, 4 Porina, nagrade Status, uspješna realizacija Zagorje Blues Etno Festivala i dvostruka pobjeda na ovogodišnjem hrvatskom blues natjecanju.

S osmim albumom ”Kaj Blues Etno” objavljenim prije 40 dana, dokazao je da uspješno koketira i sa world glazbom, a pozitivne su recenzije stigle iz više europskih zemalja i Amerike. Kritičari su pozdravili upotrebu hrvatskog jezika u njegovoj glazbi što je iznenadilo i samog Golubana.

I dok se sa svojim bendom priprema za Svjetsko blues natjecanje u američkom Memphisu krajem siječnja sljedeće godine, Goluban objavljuje božićni singl s dvije nove pjesme.

Poznata “Svim na zemlji” snimljena je u instrumentalnoj verziji, a u autorskoj “Bo Bo Božić”, dominira bogat instrumentarij, sekcija puhača i naravno, usna harmonika. Vesela atmosfera, toplina doma i zajedništvo, glavni su motivi ove božićne priče u kojoj: kuglice na boru, njišu se čekaju zoru, dok iz našeg kamina, toplina nam svira. Pleši i zapjevaj, sretan Božić nek je Vam, na krilima anđela, vedar i nasmijan.

www.goluban.com

Hrvatske blues snage
soundgardina foot
Treći svijet foot
reggae foot
terapija_FOOT
drumtidam foot
Sound Report foot