Trostruka premijera debitantskog singla Antonina

Mladi makarski glazbenik s prebivalištem u Zagrebu i perspektivni glazbeni producent Antonino Šimić napravio je uistinu neuobičajenu, pomalo gerilsku, trostruku premijeru debitantskog singla “Samo ti me dobro znaš” – u tramvaju, u samom središtu Zagreba te u vlastitom producentskom studiju. Veselo društvo prijatelja i Antoninovih glazbenih suradnika okupilo su u četvrtak, 26.11. u 18 sati na okretištu tramvaja na zagrebačkom zapadnom kolodvoru, sjeli su u tramvaj broj 1 (jer je riječ o njegovom  prvom singlu) gdje je Antonino, uz bučnu podršku iznenađenih i zbunjenih putnika, premijerno izveo pjesmu “Samo ti me dobro znaš”. Djelatnici ZET-a, ne brinite, svi prisutni su platili tramvajsku kartu.

Druga trećina premijere održala se u prolazu Oktogon, na oduševljenje turista, djelatnika okolnih trgovina i slučajnih prolaznika. Završni dio ove mini-trilogije odvio se na mjestu gdje je pjesma nastala – u studiju “Greenwood”, gdje je zabava, uz dobru atmosferu, trajala  dugo u noć.
“Samo ti me dobro znaš” je pjesma mokro-ljepljive atmosfere, prepune snenih i zaraznih melodija, koja govori o prijateljstvu koje nadilazi probleme svakodnevne rutine te o ljubavi kojoj se vječno vraćamo bez obzira na posljedice. Autor glazbe, teksta i aranžmana je Antonino Šimić (Greenwood Studio), koji je snimio sve instrumente i producirao pjesmu, a za mastering je zaslužan Dario Cvirn.

Iako iznimno mlad, Antonino je poznat u glazbenim krugovima kao basist makarske indie-rock grupe “Londiner”, a sve je prepoznatljiviji i po singlovima i albumima koje s brojnim bendovima (Soul Radio, Dosh Lee, Nezahvalnici, Elephant and the Moon…) snima i producira u svojem zagrebačkom Greenwood studiju.

Za singl “Samo ti me dobro znaš” je u režiji Tonija Mijača snimljen i artistički videospot, koji prikazuje uspavani i kišni grad iz perspektive putnika u tramvaju.

Hrvatske blues snage
jazz foot
Treći svijet foot
soundgardina foot
reggae foot
Bez sluha foot
terapija_FOOT