Velika rock eksplozija povodom 15 godina dijeli 15 Srebrnih pljoski

VELIKA ROCK EKSPLOZIJA POVODOM 15 GODINA DIJELI 15 SREBRNIH PLJOSKI

TKO PREŽIVI, NEĆE SE SJEĆATI

RADIO AKTIV ZAKLJUČUJE DODJELU NAGRADA „SREBRNA PLJOSKA“

Booze & Blues, 7.10.2023. u 21:00 

Festival „Velika rock eksplozija“ povodom svoje jubilarne, petnaeste obljetnice, dijeli petnaest otkačenih nagrada „Srebrna pljoska“ koju će primiti točno petnaest pojedinaca iz hrvatske glazbene industrije koji su svojim radom, entuzijazmom te velikom ljubavi prema glazbi uvelike doprinjeli poboljšanju i razvoju hrvatske urbane glazbene scene. ”Dodatne bodove” dobili su jer su u proteklih 15 godina na ovaj ili onaj način surađivali s festivalom ili mu pomogli u razvoju. Dodjela nagrada će se održati u subotu, 7.10., u zagrebačkom klubu Booze & Blues s početkom u 21 sat.

Ako ste imalo uključeni u čarobni svijet muzike, prepoznat ćete lako svih petnaest dobitnika. Neki od njih su radijski voditelji, neki urednici renomiranih glazbenih portala, neki organizatori festivala i koncerata, voditelji klubova i knjižara, muzički producenti, snimatelji spotova, vječni alternativci… Uglavnom oni koji nisu na sceni nego iza nje. Dakako bit će tu i jednako zaslužnih i atraktivnih prezentera. Ono što im je svima zajedničko je neizmjeran entuzijazam za kvalitetnu glazbu. Zato je ovo njihova večer, „Večer 15 veličanstvenih“ i zato će im Velika rock eksplozija, u svojem 15-om izdanju uručiti 15 srebrnih pljoski. Punih. Tko preživi, neće se sjećati. To je dodatni skromni doprinos urbanoj glazbenoj sceni Velike rock eksplozije koja je do sada na 14 festivala u 47 koncertnih dana ugostila 140 izvođača iz 36 gradova i mjesta Hrvatske te sve to popratila s 20 kompilacijskih diskografskih izdanja.

Priče, govori i govorancije bit će kratke kao i nekoliko glazbenih nastupa (Aleksandar Stajčić, Grgur Višić, Lutajući DJ Zdena) da bi začin na kraju bio sastav Radio Aktiv koji će ovom prilikom predstaviti svoj aktualni treći studijski album Zbiljske vježbe (Aquarius Records / Spona, 2023.).

Ulaz je besplatan, ali iz srebrne pljoske piju samo dobitnici nagrade (i oni koji koji kod njih imaju ”dodatne bodove”).

soundgardina foot
terapija_FOOT
Hrvatske blues snage
Bez sluha foot
drumtidam foot
reggae foot
classics foot