Zmaj Anđelko pomaže djeci

Zmaj Anđelko i dugački rep

Organizator i pokretač akcije je pisac za djecu, Goran Čučković, koji je i sam teško pokretna osoba s invaliditetom. Piše priče, kako u šali kaže: ”s tri i pol prsta”.

Svaka priča je maštovito zabavna i krajnje poučna. Popraćena vedrim i šarenim ilustracijama dizajnerica Milice Vezmar Basara, Mateje Boljar, Valentine Supanz Marinić te ostalih autora, zasigurno će usrećiti i utješiti svako dijete.

Cilj akcije je prikupiti donacije za stvaranje i distribuciju, prve u nizu, slikovnice ”Zmaj Anđelko i dugački rep” kako bismo svojom dobrom voljom uljepšali djetinjstvo bolesnoj djeci, te djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi i slabijeg imovinskog stanja.
Distribucija slikovnice po bolnicama diljem RH organizirana je i provesti će se uz pomoć organizacija i ustanova koje vode brigu o djeci u potrebi i njihovim pravima.

Svaki oblik donacije mnogo znači. Donacija može biti financijske, promotivne ili volonterske prirode.

1) Financijske (pokrivanje produkcijskih i distributivnih troškova)
2) Promotivne (tv i radio najave, PR asistencija, prodaja u vašoj prodajnoj mreži, selfiji poznatih osoba sa slikovnicom, direktno poklanjanje knjige, lajkovi, sheranje fotki i informacija o akciji)
3) Volonterske (pomoć u distribuciji, PR)

Nemojte zaboraviti da mnoga bolesna djeca nemaju izbora i provode dugačke dane i samotne noći, tjednima pa čak i mjesecima na bolničkim odjelima. Mnoga su silom prilika ‘’prikovana’’ uz krevet i spojena na jedan ili više aparata. Zašto im ne bismo uljepšali djetinjstvo, makar na tren, i olakšali im boravak u hrvatskim zdravstvenim institucijama zajedno.

KONTAKT:
https://www.facebook.com/ZmajAndjelko
https://twitter.com/PhotogrrraphyB
https://www.instagram.com/zmaj_andjelko_pomaze_djeci/?hl=en
goran@zmaj-andjelko-pomaze-djeci.com
Mob: 095 1992 008 – Goran Čučković

 

Treći svijet foot
drumtidam foot
terapija_FOOT
soundgardina foot
reggae foot
classics foot
Hrvatske blues snage