Zvonimir Varga objavljuje kompilaciju “Ljubavne” uoči tristotog koncerta 14.2.

Zvonimir Varga

Zagrebački kantautor Zvonimir Varga uoči jubilarnog, tristotog nastupa objavljuje album svojih najljepših ljubavnih pjesama. Na kompilaciji “Ljubavne” se nalazi deset kompozicija ljubavne tematike, koje su nastale u raznim razdobljima Varginog glazbenog djelovanja.

Zvonimir koncertom na Valentinovo, 14. veljače od 20 sati, obilježava svoj 300. nastup u bogatoj karijeri popraćenoj brojnim nastupima, glazbenim i video izdanjima te publikacijama. Ovaj ekskluzivni koncert će se održati u dvorani ZGQ u Ilici 31a (Prolaz Kerempuh), a kako je broj sjedećih mjesta ograničen na 40 (četrdeset!), pozivamo vas da što prije osigurate svoju ulaznicu na idućem linku:

https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/zvonimir-varga-300-jubilarni-koncert-zagreb-dvorana-zgq-602658/event.html

Cijena ulaznice u pretprodaji je 5 eura za jednu osobu, a 8 eura za parove, dok će na dan koncerta (ukoliko ulaznica ostane) cijene biti 7 eura (pojedinačna) i 10 eura (za dvije osobe).

U objavljenih deset studijskih albuma, dvije kompilacije te više od 20 singlova i glazbenih spotova, svaka Zvonimirova pjesma prikazuje mnogo različitih stanja svijesti, događaja, zapažanja i raspoloženja.

Vargine kompozicije donose niz crtica poredanih u kolaž, koji čini poetski sklop razmatranja emocija. Njegove nježne izvedbe je ugodno slušati zbog jednostavnog formata, no od slušatelja istovremeno iziskuju individualno poniranje u njih. Upravo na tom tragu je i njegova najnovija kompilacija “Ljubavne”, kojom Zvonimir svojim iskrenim i ogoljenim tekstovima bez suvišne sladunjavosti potvrđuje svoju jedinstvenost na hrvatskoj i regionalnoj glazbenoj sceni

Hrvatske blues snage
terapija_FOOT
soundgardina foot
classics foot
drumtidam foot
reggae foot
Treći svijet foot